Frakt & Retur

1.Hur beställer jag på nätet?

(1) Välj produkter (lämpliga mängder, storlekar, etc) du vill köpa, lägga till objektet i din kundvagn.

(2) Klicka på Kassa-knappen.

(3) Bekräfta din leveransinformation, se till att din faktureringsadress matchar leveransadressen .. Du kan sedan gå till boxen.

(4) Du kan bekräfta din betalningsinformation och välj din betalning method.Enter ditt inlösen kod om du har någon.

(5) Granska beställa information innan submitting.You behöver för att slutföra uppgifter om ditt kreditkort och se till att informationen är giltig och matchning.

(6) Då kommer du att få ett mail orderbekräftelsen.

2.Is det säkert att använda mitt kreditkort?

Det är säkert att använda ditt kort crédito.Debido till vår secure socket layer (SSL) är industristandard och den bästa programvaran för att kryptera electrónico.Se handelstransaktioner ditt kreditkortsnummer och kontokortsuppgifter. < br />
Tre. Vilka är era betalningsvillkor?

Vi accepterar följande kreditkort direkt med vårt konto: Visa, Mastercard etc. För första gången kunderna Tänk på att du placera din beställning till din faktureringsadress, eller kommer vi att förneka beställningar transacción.También betalats med Western Union och HSBC (en typ av banköverföring). Om du vill betala via banköverföring, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Metoder 4.Tracking

Det skulle ta 8-14 dagar att komma fram till din dörr, förutom behandlar vi beställningen inom 2 dagar. I de flesta fall objekt har tagits emot inom 10 dagar, men vi säger 12 dagar i händelse av förseningar.

Vi kommer att leverera din beställning via EMS eller DHL.After din beställning levereras, ger vi spårningen numrerar kan övervaka dina varor genom följande webbplats.

EMS hemsida: http://www.ems.com.cn/english.html < br /> DHL hemsida: http://www.dhl.com/en.html av

Om tullen vill att du ska betala skatt avgift och det är under € 50, som kommer att ansvara för hälften impuestos.Y ränta vår kund är ansvarig för den vänstra halvan av skattesatsen.

5.Cuáles är dina fraktkostnaden?

Portot beror på mängden av order.

Vi kommer att ge spårningen numrerar via e-post när deras produkter är envían.Le rekommenderar att du gör din beställning på minst 3 veckor före semestern för att ge tillräcklig tid för leverans som möjligt.

Juni. Jag kan ändra eller avbryta en order?

När en order skickas till oss från vår sida, tenderar att inte ändra eller avboka din pedido.La beställning kommer att behandlas automatiskt så fort du klickar på "checka ut". Du kan kontakta oss med vår kund avdelning om du vill göra en förändring så fort du vill cambiar.Sin Men på grund av ovanstående kan vi inte garantera att din beställning kommer att ändras. Vi skickar produkterna efter din beställning hos oss i några timmar.

Politisk 7.Return

Om du inte är nöjd med vår produkt måste du kontakta oss inom en week.All objekt skickas tillbaka till oss måste vara i original skick ienot slitna, ändras eller tvättas med alla atadas.Usted taggar ska ersätta rättegångskostnaderna frakt och debiteras 20% av beloppet för din beställning i vår utsättning avgift. />
Om paketet kom, men vill inte skriva på det och återgår paketet till oss, kommer vi att debitera 20% av ordersumman i vår fraktavgift.

Om order skickas tillbaks till oss kostar oss så många fraktkostnad, välj paketet lämnar oss inte till oss, då kommer vi att debitera dig 50% av ordersumman, eftersom vi förlorar fraktkostnad och objektet.

Augusti. Mitt kreditkort har avvisats, nu vad? />
Det finns flera skäl till varför ett kreditkort transaktion minskat.

Den vanligaste orsaken är att den adress du angav är inte samma adress på ditt kort crédito.Si detta händer, försök igen med rätt faktureringsadress.

Observera att endast VISA, MasterCard, JCB. Vi accepterar inte presentkort just nu.

En enkel skrivfel kan också orsaka att transaktionen nekas, inklusive inträde antalet dåliga kreditkortsnummer, utgångsdatum eller felaktig CVN-kod (personnummer på baksidan av kortet). /

Om din kredit är fortfarande inte erkänt att jag har några förslag:

- Vänta en dag och försök igen

- Kontrollera att kortet är ännu inte över sin gräns

- Kontrollera att kortet inte har gått ut

- Kontrollera att du angav rätt namn på framsidan av kortet

- Försök med en annan

9. Hur får grossistpriset

Om du köper fler än 6 st, kan vi erbjuda grossistpriser mayor.Y du ska prata med vår kundtjänst. Förresten, partihandel bara accepterar Western Union och HSBC.El grossist beror på mängden av din beställning.